åker imorn! (och grattis bells)

TÄNKTE BARA SÄGA HEJ DÅ, JAG ÅKER TILL BJÖRKIS IMORN KOMMER HEM PÅ SÖNDAG.
OCH SNART SKA JAG HEM TILL
ISABELLA IGEN SOM FYLLER 15 IMORN GRAAAATTTTIS!! <3 :)

HA EN BRA VECKA PUSSS PÅ ALLA.


åh längtar!

image71

åååhh jag längtar till söndag! då ska jag hit, björkliden. Bilden tog jag förra året.

Samma dag fyller också Isabella 15 år (:
och en familj som fyller år idag är Simpsons, älska!

fanny goes gråhårigtant .. :(

igår va jag och slingade håret hos frisören, hon tonade lite också. När jag satt där såg jag att det blev GRÅTT!!!!!! Jag skämtar inte, tantgrått. Jag fråga när de skulle försvinna, en tvätt sa frisören. Så jag sprang hem och tvättade håret, men det försvann inte. Gick med mössa hela dan idag, jag var ju tvungen. Kunde knappt se mej i spegeln i morse liksom. Men jag ska tvätta det igen idag, det är lite mindre gråare nu men det är fult . Sen får jag hoppas på det bästa och om det inte försvinner ska jag tona det blont imorn tror jag. Har det här för nån annan? Vad gjorde ni då isf?

jag hatar det!!!


yeeeeei


Vickan smsa mej för en stund sen och sa att desperate housewives börjar den 3 mars !
Edie ska sluta, på riktigt nu alltså innan var de bara ett rykte. synd ..
så nu är jag glad att det börjar!, puuuuuusss. /

ben&jerry's 4 gånger ..!

igår va jag med Isabella, och Pau på kvällen. Åt thai :) . Sen i fredagskväll va jag med Elina.
åh, den här veckan har jag ätit ben&jerry's fyra gånger. hehe.
half baked 2 gånger, lite chuncky monkey en gång & lite caramel chew chew en gång. fast det var längesen jag åt det, faktiskt.
men nu ska jag gå, puss /fanni


hemma hos Elinaaa

hejs. nu sitter jag hemma hos Elina, kom precis hit & hon är och äter å jag har redan gjort det så passar på att skriva.  Moa&Sofia skulle varit här oxå men dom hade redan gått ..
Idag hade vi matteprov, jag & Pau gick till slussen och jag köpte svarta tygskor på belle, ett spetslinne från gina (-.-) och linne på H&M. Imorn ska jag ha innebandymatch, Isabella ska komma och titta :D the first time faktiskt. Fuun. Vi ska möta bollstanäs, dom ligger högst upp i serien och vi kommer förlora. Men får spela bra så mindre mål släpps in & att vi gör mer mål. habra, puss /F


tog från elinas data :)

Nya istiden eller vadå?

hej everybody!  
En sak är att jag vill va blond igen, som jag är egentligen. och ha sommar .. Nån som vill följa med på ett plan till thailand eller nåt ? Det är ju nya istiden i sthlm.
Dom här dagarna har det inte hänt så mycket direkt, bara det vanliga. Träffade Isab i tisdags och gick på promme och snacka massa, sen har jag pluggat. Skönt att det är lov snart i alla fall. Men jag ska väl ta och äta nåt snart, sen lite plugg och sen sex and the city & du är vad du äter :) . Synd att jag har ätit upp min half baked ben&jerry som jag köpte i tisdags, vill ha den nu. Jag ville ha nåt sött idag så mycket att jag tom åt en kanelbulle, och jag gillar inte kanel. aja, habra pussss. /Fanni

wtf

som ni kanske vet har Chris Brown misshandlat Rihanna
jävla fucking idiot! 
hur kan han göra så ?


sluta?

Tänkte lite, om jag ska sluta blogga? Visst jag tycker det är kul men det är ju typ ingen som läser. Äh, jag vet inte men ni får väl kommentera ja eller nej till att sluta. ha en bra dag, puss.


I <3 weekends

jag har inte skrivit på hela helgen menmen .. Jag gick ut en gång i helgen, hehe. Isabella kom på lördan och vi baka bulls, vi såg på massa tv ;) . men det är skönt och bara slappa i två dar, hon sov där oxå.
åååh min ipod dampar, den har en stillbild och man kan inte göra nånting med den! Nån som har haft samma problem med sin ipod nano? Help me isf!
Idag när jag gick hem från skolan gick jag till gina tricot och jag kan ju typ inte gå ut därifrån utan att köpa nåt. Måste ha shoppingförbud eller nåt .. Shoppar för mycket. Köpte ett gult linne och en rosa klänning, bara 58:- för båda! Men kanske ska lämna tillbaka, maybe. Och juste, jag har namnsdag idag haha. Men nu ska jag dra mej ifrån datan och sen ska jag möta Vickan och gå på träning. puss


old pic's :D

tänkte lägga upp gamla bilder. håll inte på med nån hämd, det är ingeningen idé OCH de här är länge sen ..!


i våras :) pau&elina

skolavslutning i sexan. isabella&fani

vinter 08 tror jag. sofia

moa vinter 08. haha tiger eys ! :s

skolavslutning i femman :D

fyran ;)

skolan kan jag få ha ett liv?

Jag blir verkligen irriterad nu på skolan med alla tusentals prov och sånt. Jag är där i skolan hela dagarna, när jag kommer hem återstår mer plugg som jag brukar plugga jättemycket till och sen när man får tillbaka provet/uppgiften: G. Trots allt jag kämpar för att få nåt mer än G så går det inte. Allt jag läser går in och sen ut efter en sekund. Jag kan inte komma ihåg nåt så länge . Är jag inte smart eller vad är det? Eller okej , jag vet att jag inte är dum men de känns närstan så ibland. Jag vill fatta men de är ibland som allt man hör på lektionerna bara int kommer fram till min lilla hjärna. Jag kommer ofta på mej själv att sitta och tänka på annat och inte fatta nåt vad lärarna säger. Jag gick i en skola när jag va asduktig, typ bäst i klassen nästan. Visst, jag vet jag går inte i mellanstadiet längre där jag slapp allt de här. Jag är ju inte korkad som inte fattar det. Där va de mycket lättare att få bra resultat, lärarna ställde inte lika mycket krav och de va mer som en lek. Men nu, nu pallar jag inte med dom här kraven lärarna förväntar sej, jag pallar inte med alla i klassen som skriker att dom får MVG++++++ när man sitter där med sitt G, jag pallar inte med högen med läxor & betygskriterierna hemma. Egentligen är det inte jättefarligt i skolan, asså visst jga vill ju såklart inte dit på tråklektioner men jag har svårt för att sätta mej ner och bara plugga här hemma. En halvtimma i sträck typ. Sen måste jag pausa en timma typ. Finns det nån som gått ut åttan/nian som kan säga om de blir bättre? Elin säger så men tkr nån annan de också ? Först för nån timma sen tänkte jag bara skita i allt och skita i för vilket betyg jag skulle få .. Måste jag verkligen va så hära stressad bara för att gå på ett gymnasium utan nån dålig linje eller att få nåt bra jobb när jag blir vuxen !? Just nu känns de ganska långt borta ..


behövde bara skriva av mej lite .. som ni fattar. Hoppas ni orkar med lite gnäll, men det är såhär jag känner just nu.
puss.

ge mej väskor

åh vill ha väskor!
Gillar väskorna på shestore, även fast jag är snål kanske jag kan gå dit iaf och buy ? Men annars: Vart kan man köpa väskor ganska billigt och där dom är snygga?


oj vad länge jag inte bloggade då

ooooooooooooj, va länge min bloggpaus va! Lyckades bara hålla mej i 1½ dag .. hehe. Men jag ska faktiskt inte sitta och ruttna här framför datorn lika mycket längre. Belive it or not! Idag har jag i alla fall pluggat och varit i stan med Isabella, spela match oxå. Igår va jag oxå med Isabella fast med Pauline sen på kvällen och såg I taket lyser stjärnorna. Så annorlunda än den är i boken!! Hon kysser inte ens Sakke (som är sötast i världen..) eller har några stjärnor i taket! Hon hade lappen i fickan, borde heta "lappen i jeansen" ist. Aja, jag köpte ett par rosa örhängen, rosa lipstick & svarta tygskor idag iaf.

bara 98:- från H&M. :)

men nu ska jag plugga till mitt noprov, kulkul (nnaaaat). pusshej

RSS 2.0