jason mraz



köpa?


snart bad

nu är jag här på biblioteket igen.
Igår kväll såg jag och Elin på en film, "supersugen". Den är skitrolig, jag såg den på bio med Isabella för några månader sen men man kan se den många gånger. 4/5 får den av mej. Sen hyrde vi "playa de sol" med Hendrik Hjelt (stavas så?) och Mikael Toving och massa andra. den är rolig oxå .
Nu ska jag snart gå å bada, de är typ nästan 30 grader så måste göra det. pusshej / 

alla älskar hey baberiba

så, nu är det bara några minuter senare men har satt mig vid en annan dator så kan va inne lite längre ..
Men iaf måste jag bara skriva hur mycket jag älskar hey baberiba! Visst, de va typ 2 år sen dom sluta med pogrammet men jag saknar dom verkligen. Fredag hela veckan va inte lika bra. Bäst gillade jag nog familjen, men sketcherna (stavas så?) va oxå jättebra. Man kan ju iaf köpa dvd med säsongerna, dom kostar väl typ 199:- för en säsong. Alla måste väl gillat hey baberiba? finns de nån som inte gjorde de så skriv isf.  & haha, roligaste bilden på Peter Mangnusson


lysekil just nu

hej alla människor
nu är jag i lysekil, men jag kan inte skriva så länge för de är bara 10 min på den här datorn man kan va på ..
Idag har vi badat vid massa sjöbodar, de är varmt i vattnet iaf. Nästan 23 grader. Men nu ska jag nog härifrån och sen ska jag och Elin kolla här i "centerum" (typ 2 affärer). pussar!

ystad fortfarande

nu sitter jag här vid datorn i receptionen och har just varit på spat. Bada i inomhuspoolen och låg i ett par sägar som finns för man ska "ta de lungt". Snart ska vi gå å äta lunch inne i ystad tror jag. Imorn åker jag härifrån jättetidigt till västkusten.
Om de här spa/hotellet då, tipsar jag att ni åker hit. De är jätteskönt att va här iaf och så. Men nu ska jag gå upp till rummet och byta kläder innan vi går ut. kram /fannu

ystad

hejhej! Nu är jag på ett spa i ystad. Det är inte så mkt spa egentligen, man kan göra massa behandlingar men det är för dyrt för mig iaf .. Idag har jag vart här i "centrum" om man nu kan kalla de för centrum och varit på en sandstrand. Den va jättefin fast de va skitkallt i vattnet men jag bada iaf. Imorn är de sista dan här och sen åker jag till västkusten. Då ska hela tjocka släkten träffas, det är inte så jättekul alltid ör att vi är så många men jaja.. Nu ska jag nog gå upp till rummet och läsa nya veckorevyn (älska!) som kom idag. Här är en bild på ystad saltsjöbad som vi bor på, de är skitfint.
men skriver när jag kan, pussar då 


malmö om några timmar

helu, nu sitter jag här utanför kungsbacka och göteborg i min morbrors hus, men han är inte här. Han lånar våran lägenhet i sthlm istället. I förrgår när vi kom hit så skulle vi till smögen på mammas kusins fest som fyllde år. Ganska tråkigt, men jag gick ut mest där på kvällen vid bryggan och sådära och köpte godis. De är ganska bra väder ute nu iaf. Ska göra iårning mig och sen ska jag gå ut.

idag åker vi till malmö, och imorn ska vi va en hel dag i köpenhamn.
ses när jag kommer hem då , skriver mer om jag hittar nån dator .. pussar


åker imorn

nu är det här sista inlägget innan jag åker till skåne & västkusten imorn, tidigt, klockan åtta typ. Börjar med skåne. Men som jag sa förut så kanske jag kan skriva lite på bloggen där på ett bibliotek eller nåt. Men ha de bra, jag kommer ha de iaf . hej då sthlm !

utelåst

kan börja berätta om vad som hände igår kväll ..
jag gick ut och jogga typ 20:45, och va tillbaka ungefär 21:20 . Hade bara med mig ipod, inte nycklar eller mobil för min syrra va ändå hemma . Våran portkod slutar funka efter 21:00, men när jag va där tänkte jag att jag kunde ringa på porttelefonen. Den funka såklart inte. Jag stod där nere och frös på gården i 45 jävla minuter! Ingen gick ens ut genom min port. Jag skrek på elin, försökte kasta sten på rutan och allting. Sen kom nån som bodde i porten mittemot och släppte in mig i garaget så jag kunde gå in där iaf. Rolig kväll ?

nu sitter jag och dricker te och ska snart gå och dusha. Sen idag ska jag väl bara fixa lite grejer innan skåne & västkusten. pussar.

köpt

idag har jag varit i stan. Va där med elin först men hon gick hem sen för vi börja bråka .. Köpte iaf ett par svarta solglasögon på H&M (som va jättesnygga och kosta bara 10KR!) och en wetnwind- mascara i soukgallerian (kosta 59 kr). Här är en bild på solglasögonen & en bild på väskan jag tjatat om på accessorize som jag köpte i lördags:

 


skåne på lördag

det är bra väder ute så ska snart ut och sola eller nåt sånt .. Igår sa jag hej då till Isabella, hon åker och seglar idag och jag ska ju åka till skåne först på lördag & sen västkusten . Kommer sakna henne sjukt mkt.

längtar till lördag. Då kommer jag först åka till malmö och sen över till köpenhamn och sen åker jag till ystad på ett spahotell. Fast man skulle va minst 16 år för att komma in på de där spat, så min syrra och min mamma får bara . Till "barnen" fanns det en utomhus pool, kul .. Nä, när dom är på spat får väl jag gå runt i ystad och shoppa eller nåt (om man kan shoppa där, isf några tips?) . Sen åker jag till västkusten då, först till ett ställe och sen åker jag till nåt annat ställe som jag inte kom ihåg va det hette med mina kusinbarn. Borta i treveckor. Blir väl kul antar jag, gillar skåne & västkusten. När jag är där så vet jag att de finns ett bibliotek som har dator, så jag kanske kan skriva lite på bloggen iaf.
ha en bra dag då, PUSS&HEJDÅ.


bilden är från förra sommarn


kändisfrisyr

ganska kul att gå in på veckoreyns hemsida (bästa tidningen) http://kandisfrissan.veckorevyn.com/ och kolla hur man skulle kunna se ut i olika kändisfrisyrer. Här är jag (inte så vacker, men ganska gammal) i Nicole Richies snelugg, har redan de men här är en lite annurlunda. puss & hej


tisdag



Igår va jag hemma hos Pauline och såg en film, nära & kära. Den va ganska bra.
De va en tjej som va 37år som träffa en kille som va 23 och dom blev ihop. 37åringen gick hos en psykolog, som va 23åringens mamma. Och så va de massa tjafs om att han va så mycket yngre än henne och sådära. Den får 3/5 av mig .
Jag åkte därifrån typ tio och sen såg jag på dhw (alltid!).
By the way, nu gör jag lite reklam för Isabellas blogg, www.isabbellas.blogg.se , hennes senaste inlägg om djurtesting, värt att läsa .. men puss & hej

youtubeklipp på bloggen?

andra inlägget idag. Om en kvart eller nåt ska jag äta och sen åker jag till vasastan, hem till Pauline. 
Jaja, men nu lyssnar jag på en OC låt. Har aldrig varit ett fan men låtarna är bra iallafall. Och så är Adam Brody väldigt söt.



innan jag ska äta så måste nån hjälpa mig hur man lägger ut youtubeklipp direkt på bloggen. Kommentera hur! puss&hej


morgon

hejs, idag ska jag då träffa Pauline men innan det ska jag jogga och bada lite. Just nu ser jag på desperate och sitter vid datorn då. På lördag åker jag, ska bli jätteskönt. Men nu så måste jag fortsätta se, skriver kanske mer ikväll


inlägg

idag fyller min blinda hamster år, två år faktiskt.



för en stund sen prata jag med Pauline och vi ska träffas imorn. Har inte träffat henne på ett tag nu .
men nu ska jag fixa min design lite här på bloggen, som jag äntligen kan göra. Tack www.designadinblogg.se och Klara i min klass. PUSS&HEJDÅ


skräckfilm & bada

Hejhej! Idag har jag vait med Isabella (som vanligt) och vi badade tre gånger. Det va faktiskt varmt i vattnet. Sen köpte vi mangnum glass. Igår sov jag hos henne, och vi såg en spansk skräckfilm "Rec". Den va ganska läskig, men det tog 40 minuter innan det hände nåt läskigt.




& hej då.

(nu blev det nåt konstigt med texten, stå ut .)

igår om eva, idag om jesse metcalfe

varför kan han inte va lika snygg som då?

 

bikinis

JAAA, den nittonde åker jag till skåne & danmark. Sen ska jag till västkusten som vanligt. Kommer va borta tre veckor, ska bli skönt. Längtar dit iaf .

Kommer ju bada mycket där, och jag vill ha fler bikinis fast jag har 3 st redan. Nu va jag inne på www.hm.com och såg en fin bikini, och den kostar bara 39:50 (/del) nu! Fanns i blå och brun, vilken är snyggast? Tycker nog den blåa. Men nu ska jag göra nåt kul, pussar.
 

without makeup

såå, nu skriver jag lite igen. Tänkte bara visa en bild på Eva Longoria Parker (älskar henne) utan smink. Det är ganska konstigt å se kändisar utan, men jaja här är med & utan smink. Hon är lite annurlunda.



utan & med smink

ängby

nu har jag tagit kort på mina skor, här är dom iaf:



Men idag har jag bara varit i ängby med Isabella. Trött på Sveriges väder, de bara växlade hela tiden idag. När vi cykla dit (som tog hundra år) så va de bra väder och vi åt och bada, bada va ännu kallare än där vi brukar. Sen gick solen i moln jättelänge, men vi spela kort å bada igen. Sen kom solen igen, och gick i moln. Och sen börja de regna och vi cykla hem igen. Men de va skönt ändå, har inte varit där på ett år. Imorn ska jag träffa Isabella igen, kanske gå på bio. Isåfall, kommentera nån bra film som är på bio just nu .

innan jag går och äter så lite bilder från ängby. puss & hej

   

hjälp

som ni ser har jag äntligen ändrat bakrund, tack vare www.designadinblogg.se  . Men jag får inte bort de fula bilderna på kläder här ovanför .. Hjälp mig, alla kan. Så kommentera på de här inlägget eller nåt ..


tips tack ?

Idag va jag å Isabella på gina tricot och hon köpte ett par jättesnygga jeans. Sen gjorde vi pannkakor och badade, (i de här jävla vädret) gud va vi frös! Sen stanna jag hos henne till halv nio kanske och sen åkte jag hem och har inte gjort nåt spec. Det va min dag i alla fall.

okej, asså jag vet inte vad jag ska skriva om egentligen i min blogg. Visst, min dag, mitt liv och sånt men asså det blir ju bara tråkigt. Visst mode, jag skriver typ saker jag vil ha osv, de är ju okej men annars liksom. Kommentera om nån har förslag ..

men nu ska jag gå å lägga mig /


japps

´HELLUU . borde egentligen göra iårning mig nu, men jag gör det snart. Igår köpte jag ett par silvriga skor på åhléns, det va rea på dom så de kosta bara 149 :- . Lägger upp bild på dom nån annan dag ..
Idag ska jag träffa Isabella. Det är så dåligt väder, men vi ska typ baka scones eller nåt och kanske in till stan. Imorn ska vi till hennes m&m och äta middag ;) . Men nu ska jag väl göra iåring mig då, puss .


shopping

Ska snart gå till pappa och lämna mina grejer där och sen åker jag & Elin in till stan och shoppar. Hoppas man hittar nåt på rean nu då. Ska kolla om det har blivit 70% på den dä väskan på accessorize & lite på H&M och gina tricot.
Skriver kanske mer ikväll, hej .


hallå

idag åkte man till spånga då och träffa Ulkar . Vi gick runt lite, va hemma hos henne, prata och sånt. Har saknat henne.

 ulkar , bilden är för ett år sen
                                               

jao

hallå, nu sitter jag här och om två timmar ska jag åka till spånga och träffa Ulkar .
Igår kväll träffa jag Pauline, har inte träffat henne sen hennes middag så va ganska länge sen. Vi bada och sen gick vi hem till mig och såg på film. Vid elva gick hon hem och så gjorde jag typ ingenting.

Gud, jag måste verkligen hitta nåt på sommarrean, men jag har hittat en väska på accessorize som det är halva priset på. Försökte hitta en bild på den på http://www.monsoon.co.uk/icat/accessorize , men hitta ingen. Tror jag ska vänta tills det blir 70% istället. intressant. Men nu ska jag snart göra iårning mig eller nåt sånt, pussar.


booring

hejs, ingen har kunnat träffat mig ikväll så har haft t r å k i g t . Ska snart se på tv och måste städa, tråkigt men orkar inte ha så stökigt. puss .


dagen

Idag va jag med elina & moa då. Jag kom en timma för tidigt till stan för att elina sagt till mig att vi skulle träffas tolv och inte ett. De gjorde inte så mkt iaf ..
Men sen fika vi lite och kolla i affärer. Jag hitta ingenting! Fattar inte att när jag förengångsskull har pengar så hittar jag aldrig nåt å tvärtom. Sen va vi i sergelgången och gick in på glitter och elina köpte en sån där lyckopåse. Sen va de skitkul. Hon öppna den och allt va så jävla fult och vi skratta så jag fick skitont i magen. Hon köpte en till sen och den va oxå jätterolig. Så mycket har jag inte skrattat på länge. Egentligen låter de ju inte så kul men de va de. Sen köpte jag & moa oxå en lyckopåse men våra va inte lika roliga fast allt va typ fult ändå.

nu sitter jag hemma och ska snart göra nåt annat puss&hej /



alla mina grejer i lyckopåsen, man ser inte så bra men bara
en grej va fin ..

RSS 2.0