tråkigt

ska bli så himla skönt med sommar, slippa stockholm som jag kan tycka är så tråkigt ibland. Nån som håller med ? Orkar inte med allt som finns här, allt samma, i alla fall där jag är & bor. Ska till skåne på torsdag, sen till rivieran den fjortonde. Gud va skönt
men nu ska jag typ ut och sola, hej .

image58

sommar!

Idag i alla fall va vi i nån trädgård hela dagen. Hade kul där, förutom på guidningen. Va skittråkigt! Men jag, Pauline & Moa sprang i en vattenspridare som fanns där, de va jättekul. Blev jätteblöt, men de va bara skönt. Badade igår, ganska sent med det va i alla fall kaaaallt. Men i alla fall sen åkte jag och Pauline hem till henne och skulle bada på vanadisbadet men det ska vara stängt i fyra år! De ska renovera, men så skruttet va de ju inte när jag & Pauline gick in och kolla. Men när inte de va öppet gick vi till ica och köpte goda jordgubbar . Det märks verkligen att sommaren är här nu.

Ikväll har jag vart på discobowling med mitt lag, va ganska kul och sen åt vi på mcdonal's. Fick sämst poäng på bowlingen , haha.

Men Imorn ska jag kanske träffa Isabella, men hon är typ förskyld men hoppas hon mår bättre imorn. Då ska jag sola & bada och bli iallafall lite brun.

puss&hejdå

image57

skolan

Just nu sitter jag i skolan och ska snart göra min bokrecention. Tråkigt, men bättre än vanlig lektion i alla fall.
Har just fått veta vad jag fick på mitt matteprov jag gjorde förra veckan tror jag att det va. Fick G. Inte IG i alla fall, men jag vet inte om jag ska va nöjd. Det tror jag inte. Kommer hamna i specialgrupp tror jag, min mattelärare sa nåt sånt. Ska typ va med Moa & Elina idag.

men nu måste jag väl göra recentionen, puss & hej då /


onsdag

Har inget att göra. Idag hade vi skoljogg, kom fyra i min klass. Sen va vi på en teater som va ganska tråkig, men vi sluta en timma tidigare än vad vi skulle i alla fall. Vid fridhemsplan idag hade en skylthållare eller vad mans ka säga gått itu. Den låg på vägen och bussarna & bilarna kunde inte köra.
Men Igår åt jag glass på kungsholmens glassfabrik med några kompisar. Det va gott, tog chokladhasselnöt & kokos. Ikväll ska jag gå till åhléns tror jag och köpa min skolavslutningsklänning.
 Men nu ska jag göra nåt kul på datan, hej&puss

image55image56

glassen jag åt, & skylten som ramlat på fridhemsplan

måndag

Idag har jag vart i skolan, tråkigt. Efter skolan åkte jag till stan och köpte ett par flipflops jag velat ha i typ 3 år. Äntligen köpt, på accessorize för 118 kr. Kollade också på bikbok i pkhuset, dom har ju flyttrea nu. Men hittade inget. Egentligen ska jag väl inte köpa nåt, måste ha lite pengar till frankike snart då. Men jag kan typ inte, måste försöka .. 
Ikväll är det ju outsiders! Hoppas det är kul, brukar vara det. & imorn är det ju desperate housewives som jag älskar, ska såklart se båda!

Men här är flipflopsen, Tycker dom är fina i alla fall ;

image54
hej då /


stan

Jag har varit med elina idag, vi va i stan & skratta och köpte present till pauline som har middag snart.
Det va kul, sen så åt vi tacos på åhléns som egentligen va för 1 person men vi fyllde tallriken skitmkt, orka betala 180kr för två när man kan få en med skitmkt på tallriken. Gud va den där tanten stirra på mig som jag va dum i huvudet fast jag bara skratta å spillde ut lite saker!

älskar håkan mest, lite tjat men det gör jag.
Nu har min nya favoritlåt blivit en midsommarnattsdröm.
försökte ta länk från itunes men det gick inte, och inte finns den på youtube heller. Men om du inte hört så sök på den på limewire, du kommer älska den lika mycket som jag.

puss & hej då

idag

idag har jag varit med Isabella, sov hos henne igår. Vi såg på beck och sen idag hade vi vattenkrig. De va kul, jag blev verkligen jätteblöt. Imorgon vet jag inte va jag ska göra, träffa nån & va i gymmet i källaren tror jag och byta till mamma.

image53

här är bara en bild på finaste, ska se dig på grönan snart.
blir bara så glad av att höra dig, men det jag ska säga är att
jag älskar dig & dina låtar, dom är underbara, du är underbar.

puss & hejdå /

studiedag

Idag har jag studiedag. Jätteskönt! Ska träffa Pauline kl. 14 och åka till gubbängen för att köpa en grej där. Sen ska jag träffa Isabella och typ baka & ikväll ska vi se på film. Kommer bli en bra dag. Såg såklart desperate housewives igår. Jag älskar dom!
Igår hade jag matteprov också. Hoppas det INTE går så dåligt som förra maprovet. IG, hur sämst får man va !?

Nu sitter jag och försöker ändra min design på bloggen. Går inte så bra, för jag kan ingenting hur man gör det. Hur gör man, alla vet typ så Kommentera hur!

Nåt annat: Jag åker till rivieran, utanför nice, om mindre än en månad! Längtar så mycket, jag vill bara sola och bada & BLI BRUN. Men hej då /fanny

image46

test

Hur mycket blatte är du ?

[X] du har 7 eller fler kusiner
[ ] du har mörkt hår
[ ] du har bruna ögon
[X] du får hemlagad mat varje dag
[ ] din pappa har eller har haft minst en BMW
[X] du hatar svenska dansband
[ ] det finns minst en matta i 90% av rummen i ditt hem
[½] du blir inte tomat röd efter en dag i solen
[ ] någon i din släkt heter mohammed
[X] du bor i lägenhet
[X] din pappa är minst 5 år äldre än din mamma
[ ] pizza är något din familj äter minst en gång per vecka

Summa: 5,5

1-4 du är svensk som fan!
5-8 du har ilf inte helt svensk
9-12 Blatte blatt

då visste jag hur mycket blatte jag är nu då, men ses hej /

jao

nu är jag jätteglad! Jag har just pratat om smik djurtest, och de här hittade jag; klicka & kolla!
http://images.google.se/imgres?imgurl=http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00057/djurtester-127152-22_57196w.jpg&imgrefurl=http://wwwc.aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,224570,00.html&h=334&w=368&sz=14&hl=sv&start=1&tbnid=dtcBRnxRb01ljM:&tbnh=111&tbnw=122&prev=/images%3Fq%3Ddjurtestade%26gbv%3D2%26hl%3Dsv

the body shop & yves rocher ska typ inte vara djurtestat

hej

Jag sa ju det.
Jag tappa sååklart bort mig igår, va ute i två½ timme, och de flesta gjorde det på typ en. OCH vi gjorde bara tio av sjutton kontroller. Vi är sämst! Magnus (snäll somhan var) kom ut och leta efter oss. Sen när vi kom tillbaka ville min mentor gå så vi fick äta på vägen. Jättekul, men är man långsam så är man .

Sen idag hade jag operation dagsverke på Pau mammas jobb. Ganska kul, men sen åt vi på hurry curry och de va gott i alla fall.
sen nu såg jag ett par fina solglasögon på H&Ms hemsida :D
Jag är inte fin i pilotglasögon, men ska kanske köpa för bara 59kr, bild ;
image45 ses / hej då


helg

hej
I helgen på lördagen först, kom ju jag & Isabella hem från den roliga kryssningen och sen senare va jag med Is & Ulki. Vi va på Isabellas gård och prata i typ 2h, och på H&M. Vi skrattade och så, åh jag har saknat dig Ulkar!
Sen på söndan trodde jag att jag inte skulle ha nåt att göra, men jag träffa som tur va Pauline. Vi va i stan & Pauline skulle köpa maskeraddräk till hennes brorsas student. Sen sket en fågel på mig! Det va så jävla äckligt, så vi sprang in på H&Ms omklädningsrum och tog papper från en korvkiosk och jag torka av det. DET HADE KOMMIT INNANFÖR TRÖJAN. Usch.

Imorgon ska vi ha orgentering i rudan och jag kommer att tappa bort mig, (som alltid i skogen).
Men nu ska jag typ ut & springa eftersom innebandyn har slutat för säsongen
ses puss/

image41

kommer ni ihåg ? hemma hos ulk för mer än ett år sen. Jag va inte fin.

hallåå

Kryssningen va så kul med Isabella, orkar inte skriva så mycket men vi va i tax freen, gick runt, åt skitmkt god mat, va i helsinki, bada & va i baren och drack en drink som vi hade fått en kuppong på medans vi såg på fulla finskar. Vi hade jättekul, ellerhur ? Bilder:

image31 image33 image34 image35
image36 image39 

bye /fanny

onsdag

Borde egentligen packa till kryss, men jag orkar inte just nu. Idag va jag med lilja jag inte träffat på tusen år typ, det va kul & sen på kvällen va jag med isabella & vi skrattade. Längtar såååå tills imorgon asså! Våran första resa typ, hah. Annars har det bara varit klassresa (som sög) och ängby, haha. Men ska kolla lite mer på datorn nu sen måste jag packa. bye

image22

hitta typ ingen bild & ha, så en bild på mig
när jag va liten, är riktigt cool ju ^^


göteborg

Just nu är jag i göteborg och sitter på hotellrummet. Tänkte shoppa jätte mycket här, men jag har bara köpt ett par skor & en gul topp eller vad man ska säga. Skorna va fina tycker jag (: , bild ;

DS_232905_A.tif          DS_232905_B.tif

Imorgon ska jag kanske på liseberg, men kommer typ inte åka nåt för ingen jag är här med orkar, mm kul att åka själv liksom. Men vi har gratisbiljetter så ska i alla fall in en stund & sen åka till morbror & hans fru typ.


Något helt annat, ska skriva om Albert.

VILA I FRID ALBERT (/ BABI / ABBE / ALB)
Som jag sa, alla dina nära & kära (vet inte om jag ska kalla mig det?) kommer sakna dig, jag med.
Nu är tyvärr ditt liv slut, men det va långt och lyckligt. RIP.

kram / fannu


RSS 2.0