NY BLOGG

NY BLOGG. No matter what! Ny design kommer. Kanske. Men you'll find me there, PUSS

I <3 BLOGGAR

Jag har tråkigt så,..


Vi alla gör det - läser bloggar. Mest patetiska såklart, för vi älskar att störa oss på dom. Här är dom jag gillar, men läser bara ett par i veckan

Kenza

Hennes blogg är helt ok, dessutom är hon sjukt söt och älskar att titta på
alla kläder hon lägger upp! Gillar hennes stil.

Dessie

Patetisk? Tjejen man inte tror finns på riktigt. Hon kommer
aldrig komma ifrån fjortisstilen. menmen, hennes blogg
är fun.

Paow
Peder Broberg
På den här bilden är hon faktiskt riktigt söt. Hon verkar faktiskt
ganska normal i bloggen, smart å så. Men nog inte på riktigt..?
eller?

Kissie

patetisk hon med. Men rolig blogg, man sitter ju å skrattar. Dålig på photoshop
menmen kul blogg iaf.

Josefin Craaford

Vakna med the voice<3. Det räcker att säga, eller?

Katrin Zytomerska

Gillar henne, rolig blogg å cool tjej.
men hur fan kan hon va ihop med Bingo??

Rörig night!

HEJ, märker ni att de här är den tredje gången den här veckan jag skriver?? NICE VA?
Kvällen har varit rörig.. Först skulle jag Isab Felicia till blackeberg på en fest men sen så blev inte festen av. Och då skulle jag och Isabella på bio men inga bra filmer gick och sen skulle vi hyra film ist men då orkade inte Isabella längre. Sååå, jag åkte till vasastan och träffa Pau. Mysigt. Min morbror&his wife is here så vi hade dinner. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, måste hitta nya stövlar OCH innebandyskor. De värsta grejerna att leta efter! Tycker inte ni också de? Men nu ska jag läsa.
Puss


Until we get that freedom


den här är så jävla härlig! Blir så glad


ÄPPLET 24-30/10 .

HEEJ! Äntligen ett inlägg från moi, ellerhur? Förstår att ni saknat mig.. hehe. Men jag har somsagt varit i NY, UNDERBART. The best trip eväääh.. De va så underbart! Jag ska visa massa bilder och tell :).
Men det bästa & häftigaste var nog när vi åkte dit.. Vi satt i den gula taxin in från flygplatsen till manhattan. Vi åkte förbi massa ghetton, de va så coolt på nåt sett och sen på de spelades Ego på radion med Kanye&Beyonce (kommer ALLTID förknippa med NY nu..), de va så jävla coolt för de blev en slags.. Asså jag vet inte men så va de ghetto utanför å ÅÅH! Sen kom vi in till manhattan, underbart. Jag dog lite. Köpte massa på min favorit Forever21 som jag dreglat över på internet, sen lite annat smått&gott. De fanns ju affärer överallt, spelar roll vilken stadsdel liten eller stor det fanns allt. Sen såg jag massa ställen som jag kände igen från mina älskade tv-serier som is mah life. Mycket sex and the city, Gossip Girl och Breakfast at tiffany's såklart (fast de är en film..) ! Starbucks är bässssst, va där varje dag. Och all annan mat från hela världen där, love it! Central Park är så underbart, man vill ju fan bo inne där men de kan man inte.. Vi gick över brooklyn bridge som är ascool och ah.. Allt va så jävla bra. Alla va astrevliga och de finns ju alla slags människor, inte så jobbiga likadan som de är i lilla sverige. Sverige är för litet jag vill inte bo här! Snart sticker jag till NY för gott! Men här kommer lite bilder som redan finns på face men de är de enda jag har hos mami för de andra bilderna är hos papa!







bilderna får tala för sig själva. Kan säga att den sista är carries port, bilden är dålig men tagen med mobilen!
CIAO!


RSS 2.0