håkan hellström konserten <3

Håkan va så bra. Köpte en fin tröja med honom på . some pitcures:

vi luffade typ i nåt rum innan med jucie . really fin bild på mej (not)


första bilden är en snygg killes rygg. sen börja de, de va så bäst.



ni som gillar Håkan och inte va där ; ni missade nåt.


yei

hej alla ! igår va jag med Elina. Vi träffades i stan, jag såg världens finaste väska på gina tricot men va för snål. Sen åkte vi hem till mej och gjorde flygande jakob med ris, men blev inte helt lyckat .. Sen såg vi ju självklart på desperate housewives, typ bästa avsnittet (sa det om förra tisdagen också, men de här va ännu bättre). Ja, men nu ska jag väl göra nåt annat innan Håkan. jag kommer ha bästa kvällen iaf, ha en bra dag ni också. puss


tredje inlägget för idag

oj, tredje inlägget idag. Nu sitter jag hemma, för typ en timma sen kom jag hem från Isabella. Vi åt pizza dårå och såg på desperate housewives och parlamentet. Imorn kommer jag vara duktig hade jag tänkt. Ingen data, inget godis och plugga. Jag ska träna på gymmet i källaren, plugga (jagvetjagvet de är lov men har en uppsats som måste bli klar) och .. nåt mera. så skriver kanske mer på onsdag om jag hinner. pussar


snart ska vi äta pizza

hellö. Sitter hemma hos Isabella, hon är typ sjuk som vanligt men vi ska ändå gå och äta pizza :) . Åh de ska bli gott, ser fram emot haha. Annars har de typ inte hänt nåt idag förutom att vi gick ut i värsta månskorna i typ storlek 50 (hennes pappa) och handla godis. De tyckte vi va kul
nä vi ska väl hitta på nåt nu. goodbyes

snart ska jag köpa uggs


Kate Moss, Eva Longoria & Jennifer Aniston i tre olika uggs. Vad tycker ni
är snyggast? Med päls som sticker upp på kanten eller vanliga som
Jennifer Aniston? Ska antagligen köpa liknande som Jennifer.

kasta löv vid södra station

idag har jag varit med Elina. Vi skulle spana på en kille men sen pallade vi inte så vi tog massa kort när vi slängde löv. OCH gjorde kokostoppar. gottgott. Men ha en bra kväll, nu ska jag vika kläder och noppa ögonbrynen. puss!


skolfotot

sofia har fått skolkatalogen, så efter lite tjat har hon skickat bilden (tack sofia) hur jag såg ut ... Va tycker ni? blev inte såå onöjd, men näsan ser lite konstig ut och jag ler ju inte ens!


snart äntligen höstloov

JAAAAAA! Imorn börjar lovet, så skönt men inte skönt med tre prov som jag ska plugga till nu , no exuses. Såhär kommer mitt lov se ut typ:
imorn: sova hos Pauline (kanske ben & jerry :) ). lördag: typ simma med Isabella, kanske till farbror på kvällen men kanske inte orkar följa med.. söndag-tisdag: vet inte. ÄN! onsdag: HÅKAN KONSERT torsdag: åker till malmö! fredag: malmö/köpenhamn. lördag: kommer hem. söndag: ?

innan jag går så måste jag bara säga att jag älskar Ushers nya låt, What's your name:


happy

vet ni ? om en vecka ska jag på Håkan och den 12 december ska jag på idolfinalen i globen! Båda med Isabella. Undra bara vem som vinner i idol, man vet ju inte vilka man ska se än.
Va hemma hos I igår vi poppade popcorn i kastrull, duktiga vi är. Men de kan typ börja brinna men de gjorde de inte som tur va å dom blev gooda. Sen såg vi på desperate typ bästa avsnittet! Dom kommer va typ 5 år fram i tiden nu tror jag. Läste nåt sånt på www.kanal5.se/desperatehousewives .

jag kanske ska till köpenhamn på höstlovet, får se hur det blir men hoppas! Nu ska jag snart gå ska åka iväg och ta lagfoto. Hoppas jag blir bra, inte som förra gången i alla fall hoppas jag...


kan inte bli bättre


btw jag hatar skolan

åh, är så trött på skolan. De är typ de enda man gör. Först går man där 10år i veckan + att man måste plugga till prov och skit . Och jag är typ en som pluggar ganska lite gemfört med många andra. Snart måste jag springa iväg och plugga till SOn, den känner jag mej ganska bra på faktiskt, och matten som inte känns lika bra. Vi har tre prov på fredag, franska & industriella revolutionen och matteprov. Jag suger på matte, kommer aldrig få nåt mer än G på någonting! Egentligen är de ingen idé att jag pluggar för kommer ändå aldrig få nåt mer än G. gnällinlägg jag vet men pallar inte med alla prov & läxor just nu. Någon som har lika jobbigt ?




låtar jag gillar just nu

Coldplay - viva la vida



Beyonce - if I were a boy




snart in till stan

snart ska jag åka in till stan med Elin, H&M har typ höstrea och jag är jättesugen på att köpa ett par klackskor också. Igår spelade jag match utanför sigtuna, hallen låg typ ute på en åker, vilka lantisar! haha. Sen träffa jag Isabella och hon köpte ett par jättesnygga klackskor på dinsko. När vi var där såg vi JOHAN i idol! Jag skrek "wooohoooo" typ när han stod i rulltrappan. Sen kolla jag lite i stan, och efter åkte jag hem och fixa mej innan jag åkte till Sofia. Hon hade tjejmiddag, vi hade jättekul. Först jääättegod middag och sen körde vi sannning eller konka. Vi va mest nere i hennes port och gjorde konstiga grejer när folk gick förbi, hah de va kul. Åkte hem vid halv elva typ och sådära.
inga bilder från igår, glömde såklart min kamera hemma. men nu måste jag klä på mej


idol!

IIIDOOOL! röstade på Johan, Lars, Robin E (rockrobin alltså), Anna & Kevin. love you all


äntligen fredag !

heeej, nu har jag just ätit och innan va de träning. Nu är äntligen skolveckan slut å nu är de bara de roligaste kvar. Alltså helgen. Såhär har väl min vecka sett ut hittils (och kommer se ut):
måndag: träning tisdag: va med Pau, Moa, Elina å äta thai onsdag: träning, träffade Isabella på kvällen torsdag: pluggade fredag: var med Elina & träning, idol lördag: match först, sen stan med Isabella och tjejmiddag hos Sofia på kvällen söndag: inte bestämmt

asså det är så taskigt, vi har match imorn i jävla sigtuna klockan nio !!! Måste åka hemifrån halv åtta! Ingen sovmorgon för mej.


elina



nu måste jag faktiskt beställa från forever21


www.forever21.com gillar jag


thai

för en kvart sen kom jag hem kanske, har varit med Moa, Elina & Paui. Mycket inlägg om dom, haha. Först rastade vi Moas söta hund winsor och prata lite om killar. Sen åt vi thaimat vid nåt ställe vid zinken, de va jättegott iaf. Efter det gick dom andra hem & jag & Pauline åkte till åhléns vid odenplan och köpte present till Sofia som ska ha tjejmiddag :) . Nu är jag alltså här hemma, och om en halvtimma börjar desperate! Längtar!

parlamentet start



nu börjar parlamentet, ska springa och titta !

rapattack

idag har jag sett på typ 8 simpsons avsnitt med Elina :) . Hon fixade lite med min blogg också. Tycker ni det blev fint ? Sen nu är jag bara hemma, ganska skönt. Igår va jag med Isabella och vi sminka oss som fjortisar & såg på idol. Vid halv elva gick vi ut och sjöng lite, dom få som va ute tyckte nog vi va jobbiga. Men de va kul. Så vi missa vem som åkte i idol men kollade de sen på internet, BRA att Jesper åkte

p.s åh jakob är så rolig, nu är du vän med mej på facebook oxå. Haha



imorn är det fredag

idag är jag lånad. Har I's klänning och så bytte jag och Moa väskor. Jättefina båda. Vi spelade badminton idag på gympan, med Pauline, Elina & Julia. De va kul, jag, Paui och ibland Moa & Sofia hyrde alltid bana på fredagarna förut men eftersom jag har börjat med innebandyn på fredagar så jag kan inte längre. Nu ska jag plugga lite matte, min mattelärare la till massa kapitel nu som vi ska hinna, innan de va de ganska lungt. Ikväll får man ju inte missa du är vad du äter också ;)


Moas väska, Isabellas klänning. Önska dom va mina !


no rubrik

alla såg väl desperate igår? Åh gud vem är den där lilla flickan på filmen och JAG HATAR KAYLA. Jävla unge, hon är smart men så jobbig. Jaja, jag såg på det med I igår då men innan de va vi ute. Vi sprang runt lite på ställen jag inte ens visste fanns fast jag bor typ 10 min därifrån. Nu om ett tag ska jag åka till innebandyn. Bilder från igår:



men pusshej skriver mer imorn antar jag !

p.s gå in på http://www.ettklickforskogen.se/ , för varje klick man gör (ett per dag, & gratis) så sparar man 5.75 dm2 skog .


kläder från ellos

hej människor. Jag sitter hemma hos Isabella och vi har varit duktiga och pluggat. Snart ska vi se på simpsoms och såklart desperate housewives. Åh, längtar tills det börjar.
Tänkte bara fråga en grej, om det är någon som vet: är kläderna från www.ellos.se bra? Jag har tittat lite där på hemsidan och dom har snygga grejer. Tänkte beställa dom där uggsen och mer saker, men de kan ju bli fel med skostorlekar. jaja, får chansa. men nu ska jag hjälpa Isabella plugga tror jag, hon håller på att skriva för hon tror att hon kommer få IG.


tunika från ellos. 149:-

jesse <3



idag har jag sett en söt kille. Fast Jesse är fortfarande snyggast av alla jag sett.

jag har tråkigt men ska snart på träning

Får du mer än 60 är du blond i själen. Får du mer än 50 är du wannabe-blondin, får du mer än 45 är du fjortis.

DU VILL:
(x) Bli känd
(/) Vara blond
(x) Inte vara ensam
(x) Festa
( ) Vika ut dig i någon tidning
( ) Operera brösten eller läpparna
(/) Vara singel
(x) Vara med i tv
(x) Flytta hemifrån
( ) Bli modell
Summa: 6

DU HAR :
(x) blont hår (just nu brunt men egentligen)
( ) Minst 4 olika parfymer
( ) Ramlat av en stol när den stått stilla
(x) Använt urringade linnen
( ) Däckat
(x) Spytt offentligt
(x) Ramlat i en trappa
( ) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
( ) Kollat i nån killes porrtidning
( ) Gått runt med en t-shirt som det står "SLITZ" på
( ) Haft sex med flera samtidigt
(x) Gått med kortkort kjol eller shorts
( ) Strippat
(x) Använt ord som du själv inte kan förklara
( ) Hånglat med mer än 3 pers på en kväll
(x) Haft rosa nagellack
(x) Fått IG på ett prov
(x) Överdrivet mycket läppglans ibland
(x) Blivit utskälld av en lärare
(x) Stringtrosor ;)
( ) Piercing i naveln
( ) Piercing i ansiktet
(x) Bedömt någon efter utseendet
(x) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv..
( ) Varit med barn
(x) Gråtit för att få uppmärksamhet (NÄR JAG VA LITEN)
( ) Äger en liten hund
(x) Tappat bort väldigt mycket saker
( ) Sängkläder i siden
( ) Kollat på porrfilm
(x) Bitchslapat nån
(/) Mycket mascara
( ) Varit otrogen
( ) Löshår
( ) Brun-utan-sol
( ) Solat topless
Summa: 16,5

DU TYCKER OM ATT/BRUKAR:
(x) Titta på folk
( ) Dansa vilt
( ) Vakna upp bredvid en främmande kille
(x) Kramas
(x) Sola
(x) Gå i mysbyxor
(x) Ha "stövlar" eller klackade skor
(x) Sminka dig
(x) Ta skumbad
( ) Dricka alkohol
(x) Fixa med andras hår
(x) Sminka andra på skoj
(x) Shoppa
( ) Titta på snyftfilmer
(x) Bära färgen rosa
(x) Bära smycken
(x) Ha brunkräm eller foundation (inte mycket dock)
(x) Ha läppstift
(x) Knäppa "ego kort"
( ) Sova naken
(x) säga "blonda" saker
( ) Ha Lösanaglar
( ) Umgås med killar
(/) Vara olydig
( ) Få/ge massage
(x) Vara GALEN
(x) Skratta
(x) Sjunga med i låttexter
(x) Få/ge komplimanger
(x) Retas
( ) Slåss
(x) Tjafsa
(x) Skoja
(x) Göra manikyr/pedikyr (räknas måla naglarna ?)
(x) Göra som du vill
(x) Ha leggings
(x) Sitta vid datorn
(x) Ligga på beachen och glassa
Summa: 28 ½

DU GILLAR:
(x) Killar
(x) Skvallerblaskor
( ) Porrfilmer
( ) Att visa dig naken
( ) Att ragga
(x) Att träffa nytt folk
(x) Göra "spa" behandlingar
(x) Mys
(x) Helger
(x) Att kolla på tv- serier
Summa: 7

RESULTAT : 58

jag är wannabeblondin. skulle vart bättre att varit blond i själen ju än wannabe ! haha

får aldrig nog av skor

fast jag köpte tre par skor i torsdags vill jag bara ha mer. Just nu vill jag ha uggs. Dom hära kommer från www.ellos.se för 299:- . Va tycker ni, låga eller höga, vad ska man ha? Tycker nog lägre är snyggast


söndagen

hejs ! Idag har jag varit sargvakt med innebandyn. Asså för er som inte vet vad det är så sätter man ihop sargen om den går sönder och städar och sånt. Tråkigt jag vet. Fast jag satt med Eman & Diana å då va de lite roligare å jag skratta typ hela tiden. De tog tre timmar, och efter de åkte jag hem, men på tunnelbanan träffa jag Felicia. Flera månader sen jag såg henne. Sen åkte jag hem till pap eftersom jag ska va här den här veckan. Och nu har de inte hänt nåt. Men igår när jag va hemma hos Pau hade vi kul, såg lite på stjärnor på is och så. Kom hem vid elva och då såg jag bara på tv lite granna. Men jaujau, nu är helgen slut och jag ska väl börja plågas igen. Men ha de bra, nu ska jag fixa min header. puss!

olika hårfärger

juste, ni har ju inte sett mitt nya mörka hår. Den sista bilden är det. ah, så här har mina hårfärger sett ut på lite mer än en månad. Va tycker ni ha varit snyggast? Ska jag fortsätta ha såhär?
men nu måste jag gå, ska snart åka till Paui å va där hela kvällen. puss

(jag vet att det är tönt att ta för ansiktet, men de va nödvändigt)

tvkväll

hej ! Isabella gick för en halvtimma sen kanske efter vi sett på idol & fredag hela veckan. Vi åt naturgodis, de va gott oxå. Sen så höll Johan på att åka i idol! Asså, jag gillar Johan men jag tycker inte att han är snygg som många andra tycker. Spec med glasögon. Men han är bra, och väldigt mycket bättre än Jenny iaf, så bra att hon åkte. I helgen blir de väl plugg, kanske träffa nån & vara sargvakt på söndag med duvbo.
Igår köpte jag tre par skor på skopunkten, blev nöjda med dom. Ett par av skorna kostade 349:- , bild här:




sen två par till då som jag inte hittar bild på. Men puss & gonatt


hej

Ikväll börjar fredag hela veckan! Isabella kommer hit så ska vi se på det.
Igår såg jag på sex and the city filmen! (väldigt sen, alla såg den i sommras typ). Men den va jättebra iaf, jag blev sugen på att se på avsnitten nu men dom går bara typ klockan 12 på vardagar tror jag, eller gör dom?

men hejdå nu ska jag plugga lite matte tror jag
puss.


idol

tjaoi! Nu är jag hemma hos Isabella och vi har just sett på idol. Alice och Loulou va bäst tycker jag. Röstade på Alice och I på Loulou. Men aja, nu ska jag va lite med Isabella. puss&hej



p.s jag har färgat håret mörkbrunt!


hämnd är skönt




de är skönt att äntligen få hämnas på dom när dom lagt ut hemska bilder på mej! NU ÄR DE KVITT!


RSS 2.0