jag skulle iaf aldrig klara mej.

man läser om tonåringar hela tiden som dör. jag menar, man läser, tänker kanske lite på de lite grann, sen går man vidare. Orkar inte grubbla på de. En människa mindre liksom. jag tänker egentligen inte på människorna som dör, dom är döda dom vet inte och känner inte smärtan dom lämnar efter sej liksom. Men deras vänner. för dom är de inte bara en människa mindre, de är allt liksom. Jag, jag skulle aldrig sluta gråta om nån av mina nära vänner skulle dö. inte resa mej upp och försöka gå vidare. försöka skulle jag kanske, men aldrig kunna göra det riktigt. fan de skulle inte gå. Jag skulle inte kunna äta nåt, inte kunna sova, inte kunna gå till skolan. Men de som förlorat en av sina närmaste vänner, som går vidare på nåt sätt. beundrar hur man kan göra så. För de går inte att göra nåt åt. det är kanske inte de första man tänker om ens bästa vän dött, "de är inget att göra åt nu" men kanske så småningom? för allt måste gå vidare, även om de är de svåraste av allt.
mina närmaste vänner; ni vet vilka ni är: aaaaldrig får ni försvinna från mej. love you all.


VI SES DEN ÅTTONDE SUUUCKERS :)


åker till västkusten imorn i två veckor! det kan bli nåt inlägg där borta. kommer sakna
alla sjukt mycket men vi ses när jag kommer hem! PUSSSSS. /


bad med pau imorn

imorn ska jag träffa pauline, vi ska bada och jag måste gå upp tiiiiidigt. Iaf om man räknar med att jag gått upp från sängen halv ett de senaste 2 dagarna. idag har de inte hänt så mycket, har köpt mitt favvoläppstift från viva la diva. Inte så mycket mer. De blir väl ett mer inlägg innan jag åker på lördag. ciao!


läppstiftet. färg: pink peach. för bara 60 kr!
(sorry vermillion, tog bilden från dej)


NYA SKOR!


nya skor!
129:- från H&M


even if we only go to my house

sitte rhär, nada to do. Ingen är ju typ hemma!!! jobbigt. menmen, jag får hitta på nåt iaf. Imorn måste jag låna gossipgirl böcker, helt beroende kan inte sluta läsa när jag börjat.. Sen ska man väl träffa nån? får se hur de blir....
Mitt liv, desperate housewives va inne på en hemsida skulle checka om säsong 5 kommit ut, men wtf den kommer ut 14/10 ! NÄRA..
men snart kommer massa kompisar hem, tror jag iaf och om en vecka åker jag till västkusten, jaaa. Bättre än att va i sthlm när ingen är hemma? och så är de skönt , på väst alltså. Ska träffa sofia där oxå för hon e oxå dära då.
Men whatever, ska dra mej härifrån och göra nåt


jag väntar..

slappdagar! men de e ju sommar så..

helå, sitter här hemma just nu, snart äta. huungrig! Hur kan man bli hungrig av att inte göra nånting på stranden hela dan? För de är de jag gjort, med elin. jätteskönt.
igår kväll träffa jag iaf elina, vi badade massa och sen gick vi upp på nåt berg eller ngt och snackade och tog bilder. men såklart - sladden är hos pappa.

Ikväll & imorn nada planed, får se vad jag gör. slappa? som jag inte gjort det tillräckligt.. höhö.



pssst.. bloggen är inte färdigfixad, får bli snart. när jag orkar. Ge mej tips!!

hemma i sthlm igen!

tyckte de va dags för ett inläggg. är hemma från öland nu iaf, och dom dagarna jag har varit hemma har jag väl joggat en del (innebandyträning you know..) träffade elina igår kvär kväll, tog ett kvällsdopp å drog vidare hem till mej å hade kul. Idag va jag å elin å bada & sola, varmt å bada massor.
Menmen, har väl inget annat för mej så tänkte fixa bloggen, kommer se ut som ett mess, bara så ni vet.
puss

i småland nu

bloggpaus över. förstår att ni saknat mej oootroligt mkt!!!!! (naaaaat)
Just nu är jag is måland, ska till öland imorn men är bara här över natten. Sitter i lobbyn just nu.. finns inget att göra där uppe direkt. För ett tag sen va jag hemma hos I, såg kvarteret skatan. haha looove den här scenen!



skriver mer när jag har tid, finns inte så mkt nu på sommarlovet. puss

moa's land med elina

HEMMA! varit på moas land med elina, sjukt nice. Badat varje dag å 30 grader, bättre? nej.



haha, sista väldigt seriös med foppa..

OCH JAG TAR EN BLOGGPAUS PÅ ETT TAG, BLOGGAR NÄR JAG HAR LUST IGEN. PUSS


RSS 2.0