bloggpaus! (hahah, fråga mej inte varför jag gör den i paint ..)



det allra viktigaste

http://aftonbladet.se/klimathotet
gå in&läs ! no exuses anymore you know.


gituar hero är kul.



hade faktiskt kul i skolan idag. Inte med 5 (!!!) timmar NO men med Pau&Moa.
Sen efter skolan åkte jag hem till Isabellis. Vi pluggade och spela gituar hero, de va askul! jag vill ha ..
Men snart så börjar ett till avsnitt av simpsons, måste se. Fin bild jag har va?, jag och I i ettan. Kommer faktiskt ihåg den dan, men memories never die you know.

rapattaaaack

gissa vem jag såg igår? Jakob från vakna med the voice, älska de pogrammet.

 

lalalalala, hey mama

Nu har jag just kommit hem från skolan, vi va på cosmonova & så skulle vi hitta på nån skapelseberättelse. Och jag kan säga att Pau, Elina, Sofia & Moa har samarbetsproblem, dom har till och med fått en diagos på det! ;) hahahah tråkig jag är. Skulle egentligen träffat Isabella idag och följt med henne till H&M, men måste plugga till damn omprov imorn så kunde inte. Men nu ska jag pallra mej härifrån och plugga, men innan en låt. Kanye West - Hey mama , den är bäst. Jag fastnade på den hela dan så har bara gått runt och sjungit "lalalallalalala" typ.



en kväll som skulle blivit fest blev donk.

godmorgon alla. Igår skulle jag och Moa som sagt på fest, fast vi va inte riktigt säkra på att det va nån men vi skulle kolla. Så vi åkte till älvsjö vid nio, men där va alla jätteskumma, och vi gick till det sk ungdommens hus där vi trodde att den skulle vara men nej vi hörde ingen music eller någonting. Så vi åkte tillbaka till söder och gick till mcdonal's. Fast vi hade kanske roligare på donken än vad vi skulle haft på festen.

Juste, matchen igår. Vi förlora, fast det va den bästa matchen jag spelat så länge jag gått på innebandy, fast resultatet var inte det bästa men alla kämpade så mycket även fast hallen var typ 30 grader varm.
Men nu ska jag gå och plugga, som det blir typ hela dan. Jag vill ha bra betyg you know.


moa.

min milkshake, som aaaldrig tog slut!

pussar.

ge mej sommar!

morning. Hur mår alla? Idag ska jag spela match mot hässelby och sen på fest med Moa :) .

Är det bara jag som saknar sommaren mest av allt? Vill inte klampa runt i uggs längre, jeans eller kjol med tjocka strumpbyxor. Men det är ju så långt kvar, flera månader. Vill bara bada och sola och allt sånt dära, men får stå ut i den här skitvintern så länge  ..


jag saknar frankike

the old me is dead and gone.



jag älskar den!

yeeei!

ELINA HAR FIXAT MIN BLOGG. TACK SÅ MYYYCKET!
mycket finare, ellerhur? gå in, hennes blogg heter www.foogis.blogg.se !

hooolaaaa

Isabella gick för ett tag sen, men vi gjorde thaifood (bli inte suprisade alla, jag gillar det!) och såg på playa de sol. Mitt liv. Men när vi gick hemifrån henne och skulle till affären för att köpa cocosmjölk och sånt så halka jag. de är så fucking halt, jag hatar det. Men mina strumbyxor gick söder, min kjol blev blöt och grusig och jag skrapa upp knät. De rann blod från strumpbyxan & jag märkte hur folk titta på mej när jag gick in och skulle handla, ni vet en sån där blick&min "aj de där ser ut att göra ont". Så nu har jag nån vit tjock sak med tejp runt för knäet. Tänk om jag inte kan springa på innebandyn för de här och missar matchen och everything? Hoppas inte. Okej, jag är inte dödssjuk jag bara överdriver lite grann. Men it's hurts. Aja, jag ska plugga lite nu. Har två kommade prov och lite annat. Ha en bra kväll puss.


vi kollade på gamla bilder idag, jag och I. Den här är från sommar
07 tror jag. Hahaa


åtta olika H&M ..

hej folks!
nu sitter jag här hemma, har haft dötrist idag. Jag va på åtta (!) olika H&M idag, letade efter dom där skorna som jag skrev om förut, och jag hittade inte dom ens! Så irriterande. Well, jag & Elin har just ätit scones, mumsigt . Ikväll ska jag träffa Bells och vi ska se på John Tucker must die (andra gången den här veckan ..) hos moi. Men nu ska jag och Elin se på sex and the city såå, pusshej /fannuu

p.s nån som lagt märke till nya headern? byta? skriv isf! d.s

twilight

hi everybodyy. Nu sitter jag hemma, gör nada. Tänkte kanske gå till stan idag, få se hur de blir. Men ikväll ska jag på middag med Elin&pap timm my farbror.
juste, igår såg jag ju twilight! Jag träffa Isabella typ kvart över åtta, vi tog ut tickets och gick till donken. då i stan på donken är de bara fjortisar där, men igår va de inte såå farligt faktiskt. Sen så gick vi typ till plattan, kul? nej. Aja och sen gick vi tillslut på bion, och han va verkligen jättesnygg! Och fimen va jättebra, inte besviken.
men nu måste jag verkligen hitta på nåt, iaf göra iordning mej. Och in till stan. kanske.


john tucker must die

hejs. Nu sitter jag här hemma och snart ska jag och Elin se på John Tucker must die. I love that movie, och så är den ju med Jesse Metcalfe, den snyggaste personen i världen. Imorn (som jag skrivit tror jag) ska jag se twilight med Isabellaa, så vi ska träffas vid halv nio och ta ut biljetter och gå på donkish också. Men nu ska jag väl gå och läsa lite NO, inga fler läxor, så skönt för annars tar skolan upp all tid man har.
puss/fannu


gå in!


www.ettklickforskogen.se , gå in! Om man trycker på en sak så räddar man skog, de är gratis också.

short inlägg

godmorgon, sitter just nu i soffan och ser på vakna med the voice. Vi börjar halv elva idag, sent va? På fredag kväll ska jag se Twilight med Isabella, hoppas den är bra alla som sett den säger att den är bäst. Men nu ksa jag väl fortsätta se lite och sen åka till skolan. pusshej

I like that man

en H&Msak, igen .. Dom här skorna är så sjukt snygga, bara 149:- ! Ska absolut köpa när dom kommer till butikerna ..!

beställt från H&M

beställt de här från http://hm.com/ , vårkollektionen har ju kommit :) Älskar dom här örhängena! aja, ha en bra dag, ska snart träffa Bells.




café noco

heeeeeej, nu sitter jag gär hemma, kom hem för typ en halvtimma sen. Jag och Pauline åt middag på café noco, åt foccatia (stavning??) de godaste som finns! Sen åt vi hallonpaj och gick ut lite. Sen skulle göra konstiga miner till folk som gick förbi cafét men vi börja typ bara skratta. Nu ska jag gå härifrån och se på ett DHavsnitt eller nåt, för gissa vem som ska upp åtta imorn på till en innebandymatch ..?


va tycker ni ?

  • va skulle göra min blogg bättre?
  • ska jag byta till www.funnybunnys.blogg.se eller namnet kanske inte spelar så stor roll ?
  • byta design ?

    man vill ju ha mer läsare ! lite läsare every day, så kommentera va ni tycker! puss /fanni

hata skridskor

Idag va en riktig skitdag. vi börja med hatmatte, sen 2h NO & tillsist SKRIDSKOR. Jag va stenfrusen, + att skridskorna va för stora och med taggar i typ, och så är jag sämst på att åka., Haha alla varvade mej och Elina 2 ggr när vi kommit till halva .. Sen skulle vi byta skridskor och då tappa Elina sin ena lins. A real hell, hoppas jag är sjuk nästa torsdag.

nu till nåt roligare .. Jag köpte ett par cheap monday (bara 150:- på weekday, vanliga blåa bara så skynda dit ;) ) & ny klubba igår, äntligen behöver det. Men nu ikväll måste jag hem till papi och hämta min skåpnyckel. men nu ska jag gå, pussar.

jao.

Nu har jag precis kommit hem, har varit ute med Pauline . De va kul, vi gick typ runt lite i vasastan.
Annars har jag varit i ringen (boringplace, I know menmen) & slussen.

Just nu har jag fastnat på den här låten, den är inte ny direkt men ändå jättebra. Hitta ingen riktig video så den här får duga. Nu ska jag beställa kläder från H&M, så pusshej /



btw nu är de bara 2 dagar kvar till hemska skolan börjar...

de roligaste inlägg du någonsin läst

Har just kommit hem från Isabella, sov hos henne. Vi träffades först igår och träna in my gym, sen åkte hon till sin grandma och jag åkte hem, men vid halv tio åkte jag tillbaks till henne. om 5 min ska jag gå och träffa Pau, de ska bli kul! Så måste skynda mej ..
men vad ska ni göra idag då? aja, nu måste jag sticka till tbanish. pussar/fanni

nya nagellack

Idag träffa jag Elina, vi va i stan (ovanligt) köpte nagellack på yves rocher, bara 15kr/st! Sen åkte vi hem till mej och såg på sex and the city. Men nu ska jag gå och göra nåt, kolla lacksen. fina va ?


jao

yeeei, H&Ms vårkollektion har kommit. http://shop.hm.com/se/ , har redan sett massa grejer jag vill ha.

HM

året som gått

årets bästa: massa saker
årets värsta: inte de värsta, men att jag inte höll mitt nyårslöfte (hemligt ..)
årets händelse: konserterna jag va på kanske?
årets resa: frankike!
årets fest: min å Isabellas ;)
årets dag: fredag!
årets present: digitalkameran och satcboxen!
årets tår(ar): när Bettan dog tror jag
årets person: jag vet inte, typ nån av mina vänner
årets låt: homecomming
årets film: sex and the city the movie
årets bok: ?
årets lögn: vet inte
årets minneslucka: har inga!
årets natt: hos Elina när hon hade tjejmiddag
årets kväll: när I's storasyster fyllde 18!
årets ord: big?
årets skämt: Olle: dom mobbar mej i skolan för att jag är tjock. mamman: Såja Olle, upp med hakorna ! hahahah
årets mysigaste: va ute på sommarkvällar
årets längtan: längtade efter sommarn mest
årets månad: juni eller nåt?
årets beroende: alltid choklad & mina vänner
årets vill ha: kläder som alltid
årets frisyr: typ lugg. Och jag färga håret brunt
årets roligaste: kan inte välja
årets tråkigaste: att jag inte fick åka till göteborg med Isabella för mina parents .. :(
årets vårminne: kryssningen
årets sommarminne: france, västkusten kanske
årets vinterminne: björkliden
årets höstminne: min&Isabellas fest, idolfinal, Håkan, alla tjejmiddagarna
årets smärta: ?
årets överrasking: att jag börja gilla saffran
årets läskigaste: the ring ;)


2008 va bra, men 2009 ska bli bättre

hej 2009, hejdå 2008

Firade nyår med Pau&Moa, vi hade kul. Bilder kommer, om jag orkar ladda upp dom dvs. Jag vaknade vid tio av att dom prata, jag va dödstrött då så låg typ och sov mera. Sen satt jag och Pau i pyjamas till fem när jag skulle ta bussen hem, men de va nån kärring som körde bussen som sa att jag skulle gå av bara för att jag hade ett busskort som gick ut igår!

Glöm inte att idag är de 10 år med parlamentet på tv4, måste kolla!
puss&hej och gott nytt år /Fanni


image59

RSS 2.0