tips?

snygga kläder.
Jag vill ha
 mer midjeskärp.
Tycker fortfarande
att de är
jättesnyggt . Har
ni nåt tips
på affärer som
har snygga,
både sånna
här på bilden
och bara
vanliga
under 100 kr?
Skriv!

lördagen va kul

åh, söndagar är såå tråkiga. Men igår va de kul i alla fall. Den börja med att Isabella hade sovit här, vi gick ut för de va jätteskönt väder. Vi fika på muffin bakery och fick skrattanfall. Sen åkte jag hem till Elina som fyllde år igår, vi alla va där alltså jag, Pauline, Sofia & Moa å Elina då. Vi sjöng singstar, åh jag sög! Fast alla sjöng med och dansa och jag å Moa sprang typ runt och skrek "party like a rockstar!" hahah. Sen åt vi då och prata massa, och jag & Pau sprang ut på gården och då hällde dom vatten på oss. Senpå natten sminkade sej jag, Moa & Elina oss som fjortisar, såg hemsk ut! Nu idag tittade jag, Sofia & Pau lite i ringen bara men vi höll på och somna hela tiden typ för jag är så trött. Men jajaa, jag ska lägga upp very många bilder nu från igår, ni kommer inte orka titta på alla men iaf. puss !


när jag va med Isabella. Vi hoppade lite :)




där va lite bilder från Elina. Men här under, kolla när jag är fjortis .. Ingen fjortis min direkt men hemskaste!


lite bilder från idag & igår

hej ! Idag har jag varit i tråkskolan, fast de va inte så jobbigt för vi hade bara två lektioner. Sen nu efter skolan åkte jag hem till Pau och vi åt & såg på idol :) . Dom jag ville skulle stanna fick stanna, så är glad. Men Mattihas fick ju inte stanna igår .. Sen igår va jag med Isabella på kvällen och vi såg oxå på idol och jag fick en ta-mej-till-kärlektrja, en sån som håkan har ni vet. Tack <3 ! Nu kommer många bilder från dom här två dagarna, men hej&puss då


hahah, jag och Isabella skratta typ en timma åt dom här bilderna!


min tröja som jag fick, alla sitter i datasalen inne på idolsajten&min bild på bilden


Elina, Sofia å Pau i datasalen & Moa på bilden

mattihas!

Åh jag är så aaarg för att snygga Mattihas åkte igår! Han va ju bäst :(
Fast Pauo sitter bredvid mej nu å säger att han inte hade nån melodi ..
man kan inte fixa youtubeklipp här i skolan så har en länk så länge: http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.601818

puss&hejdå

skrattdag

Idag va jag med Moa & Pauline i stan. Vi köpte present till Elina för hon fyller år på lördag å då ska vi dit :) . Och så köpte jag örhängen och dom köpte glass. I skolan idag hände en jätte pinsam grej, åh jag kan aldrig hålla käften. M&P&Jag skratta ihjäl oss, eller iaf jag och sen va de kul på mentorstiden också, haha. En i vår klass sa att riset va skitäckligt å massa grejs, å idag tog jag typ 5kg ris för de va jasminris, haha. Okej de låter inte kul men det va det då på mentorstiden, och fortfarande.
Idag smsa Isabella mej och påminde om en vecka börjar desperate housewives! 21:00, kanal5. Älska! men pusspuss jag ska äta now.


bilder från idag

tänkte för en gångs skull ha några bilder från dan. Tog med min nya fina kamera som jag fick av pap igår




observera att på tredje bilden ser min fot ut som en pansonärs (den silvriga är min) . så fult! men puss&hejdåå!

helgen & roligaste klippet

hejs. Idag har jag varit med Elina å Isabella. I på morgonen å Elina på dan. Sov hos Isabella igår, vi såg mean girls (typ min 500ade gång). Sen åt vi världens godaste frukost, våfflor och varm choklad, muums! Med E köpte jag ett långt linne & ett par jeans på gina tricot. Sen ikväll har mina farbröder kommit hit å firat mej. Jag fick en rosa jättebra digitalkamera, och 500 kr av mina farbröder :) . Så de har varit en bra helg, ja igår va jag i fruängen hos min kusin Jenny. De va kul de också. Och nästa helg ska vi alla sova hos Elina ! De ska bli very funny.

innan jag går så kolla de här heybaberiba (är beroende) klippet, haha såå kul !


puss&hej , skriver mer imorgon!

mirrors

hej ! Igår såg jag då på bio. Den va jätteläskig! En trailer på den filmen kan du se på http://www.sf.se/filmer/film?filmid=31003009 . Se den! Den sluta typ 23:15 å jag visste inte vart vi skulle gå sen så jag ringde Elina för hon bor typ jättenära medis. Så hon hjälpte oss, tack :) . Sen när jag kom hem satte jag mej bara och såg på hey baberiba som jag fick igår. Idag ska jag till min kusin, de ska bli kul. Men hon kommer hit om en halvtimma så kanske borde göra iårning mej nu .. Skriver kanske mer ikväll, men puss&hejdåå


grattis till mej & nytt hår

Idag fyller jag år! De har varit en bra födelsedag, men den är inte slut än för halv nio ska jag träffa Isabella å se på bio, mirrors. Premiär oxå, inte för de spelar nån roll men ändå. Jag har just ätit jättgod middag och créme brulé, de är så gott. Åh jag blev attackerad i matsalen oxå så jag blev ett redface å låg ner på "bänken" där vi satt. De va kul :) . Sen följde jag med Pauo till vasastan när hon köpte godis till nån kompis å jag köpte godis till ikväll. Fast har typ ätit upp allt. Men nu ska jag gå, här är en bild på mitt nya färgade hår, de blev fint


jag ser väldigt blank ut .. men pusshej / F


brunt hår

hejs ! Isabella har just gått. Jag färga hennes hår & hon mitt, hon blev inte så nöjd med sitt (som jag färga) fast nu har hon ingen utväxt men jag tyckte det blev snyggt. Mitt blev fint, tack I! Ni får se hur de blev imorn, de är brunt. Å juste, imorn fyller jag år! Hoppas man får massa fint å att de blir en bra dag. Men nu ska jag nog gå härifrån ett tag, men ha en bra kväll. pussar


ingen bra rubrik

hej ! Idag har jag varit i boring skolan, men vi började iaf tio så de va skönt. Sen efter skolan gick jag å Elina på elevens val i stan och jag köpte samtidigt en kofta & en ögonpenna :) . Elina åt glass i gallerian, dom hade jäätte goda smaker! Nu sitter jag här hemma å ska på träning (såklart) snart. Men här är lite bilder från idag:



& förresten, exakt alla fyller år nu och nu gör Sofia det, så :
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAN SOFIA ! <3


nya istiden?



när de är såhär kallt så saknar jag sommaren ändå. Åh jag vill tillbaka till
skåne i juni när den här bilden togs

kul söndag

lilja

hejs ! Idag har jag varit med Lilja, vi skulle leta efter en kalender å ha i skolan men hitta ingen så vi gick till muffinsfabriken på söder och åt choklad & vaniljkräm muffin, de va jättegott. Sen åkte vi hem till mej å satt lite vid datan. Hon va tvungen å åka sen vid fem men jag följde med henne till jakobsberg å så skulle vi kolla i centerum där efter en kalender men dom hade stängt. De va jättekul å träffa henne för de va typ 100 år sist , vi måste ses oftare <3 !.
För typ en halvtimma sen fick jag en present av Elin för tidigt. De va massa geisha choklad (älska!) å en nässesär med nån lotion och rosa nagelack, den va jättefin.

men nu tänkte faktiskt jag ändra design på bloggen eller nåt sånt, jag har redan fått  en musikspelare som Lilja fixade men nu ska jag fixa lite till. puss&hej

önskelista

kom hem för en halvtimma sen kanske efter att ha varit hos mam å lämnat lite grejer. Imorn ska jag träffa Lilja, de ska bli kul för de va senast i maj tror jag. Få se vad vi gör. Sen idag va jag i globen med Elina då, jag köpte en tshirt på H&M (en jag visa i förra inlägget) och ett band att ha i midjan på indiska. Fast jag skulle vilja köpt mera, de vill jag alltid.

Som jag skrev igår oxå så fyller jag snart åår! dt här önskar jag mej ;

1. digitalkamera. En rosa samsung
2. presentkort på gina tricot och H&M
3. kjolar, klänningar/tunikor å linnen
4. godis !
5. smink
6. pengar
7. hey baberiba säsong 3 & 4
8. smycken. Örhängen, långa halsband, armband
9. en ta mej till kärlek-tröja som Håkan har (bara av Isabella !)

men nu ska jag gå härifrån å göra nåt roligare .. pusshej /fanu


bli miljövänligare

hej allihopa, om typ två timmar ska jag träffa Elina å så åker vi till globen å shoppar lite granna. Sen ikväll kanske jag ska träffa Isabella, beror på om hon kan. De va väl allt jag hade å skriva tror jag, men tänkte bara skriva nu att jag tycker att alla ska gå in på www.aftonbladet.se/klimathotet ! Man lär sej hur man ska bli mer miljövänlig, vad som händer om vi fortsätter och massa annat bra som alla borde tänka på nu .. T.ex läste jag nu att om vi fortsätter såhär så kommer nordpolen va isfritt redan i sommar ..

I <3 KLÄDER

idag slutade vi 11:45, så sköönt. På svenskan hade min grupp redovisning om rinkebysvenska, de va ganska kul för vi hade en sketch oxå. Nu sitter jag här hemma å om typ 2 & en halv timme ska jag gå på träning så jag har inte direkt bråttom. Imorn hade jag tänkt att gå ut å shoppa, här nere kommer lite kläder, såklart från H&M som jag ska titta på å kanske köpa. Men appropå ingenting så fyller jag år om en vecka, grattis till mej i förskott. Men nu ska jag gå härifrån, puss!

armbanden kostar 49:50 :- , tröjorna 98:- och koftan 149:-

stövlar

 
DS_235511_A.tif     DS_235511_B.tif      

va tycker ni om stövlarna ? Fina tycker jag iaf å dom ska jag köpa nu i höst .
499:- på dinsko. Men nu ska jag gå på innebandyn då, puss

pluggis

nu har jag gjort klart min svenskauppsats, de tog typ 1 & en halv timma. Jag kommer få mvg, okej inte men jag börjar bli lite bättre i skolan tror jag ..
men nu blir det en låt innan jag ska gå och äta & sen blir de mera plugg, pusshej


plugga mera

idag började jag 8:00, skittidigt jag vet men försov mej till 8:10 så kom typ en timma försent till skolan. Gud, jag måste verkligen börja satsa mer på skolan. Jag lyssnart typ aldrig, lämnar typ alltid in läxor försent å är dålig bara.
Gick in på mitt lags hemsida å kollade, å då är de så att vi ska ha träning på fredagar. Sämsta dan att ha träning på? aja, man måste ju ändå gå så får väl sluta klaga.

men nu ska jag försöka va duktig å plugga lite glosor, P&K



p.s tröjan längst ner till höger är
fin tycker jag å jag köpte den
igår på H&M .

mamma mia & brunt hår

för en halvtimma sen kom jag hem från bion, mamma mia med Pauline. Den va jättebra . Annars har de inte hänt så mycket idag, köpte en grå tröja/klänning på H&M med nåt tryck.

Efter inlägget igår om jag skulle färga håret brunt har jag blivit värsta att jag vill vill vill ! Helbrunt, "mellanmörkt" blir säkert fint. Fast alla som kommenterat (förutom Isabellas sista) tycker jag ska ha blont, men nä. de va allt, nu ska jag sminka av mej. Puss


rubrik

hej alla! För en halvtimma sen typ kom jag hem från Isabella (va där idag, igen!). Hennes mamma hade fest med massa vuxna. Vi va mest med Isabellas syrra åså. Egentligen skulle jag bara dit å gå på toa för jag hade följt henne hem men så va de ju fest så de va kul att va där även fast de va "vuxenfest". Resten av dan har varit booring. Jag har gjort jättesöta å ganska äckliga kokostoppar å suttit i soffan. De blev ingen bio idag, men imorn blir de typ det. Å då ska jag typ shoppa oxå, jaa! Med Pauline . ha de bra, pusshej


 

färga?

filmen va bra igår & jag å Isabella hade kul. Idag ska jag typ på bio, de ska oxå bli kul. Men jag orkar inte här längre, dessutom så bråkar elin med mej. puss!



p.s ska jag färga håret brunt igen? Bilden är ifrån när jag hade de
för ett år sen. Fast då ska jag göra det mörkare tror jag. Va
tycker ni ?

shoppa

känner nåt shoppingsug nu . Ut på stan imorn kanske? Vill ha nya kläder! som alltid


tråkig kväll

hej alla! ikväll kommer jag ha trååkigt! Inget å göra. De här händer imorn ; fredag: va med I och fika, då ska jag dricka äckellatte men jag måste lära mej att gilla det . å så ska vi se på skräckfilm, the eye med Jessica Alba ni vet. Skulle va jätteläskig. Sen resten av helgen får jag väl ringa några kompisar å ha kul. Igår jobbade jag för typ första gången i mitt liv, å man fick betalt. Jag & pau slog in paket på hennes mammas jobb. De va nåra inbjudningar med nån bok i, inte så kul jobb men vi fick 200 kr var iaf :) . Så jag åkte till gina tricot å skulle titta på kläder, gick iväg ett tag å sen va min grej jag tänkt köpa borta! jaja, that's life . Ikväll ska Elin på nattklubb, inspark för ettorna. avensjuk :( . jaja, men hoppas ni får en bättre kväll än mej .


dansa

snälla fanny, get a life. Bloggen är mitt liv ? neej, de är dt inte . Men nu blir jag bara sugen på att dansa när jag hör den hära låten . Så, ett youtube klipp igen (ingen fin video direkt men lyssna!) The Disco Boys feat. Manfred Mann's Earth Band - For You


plugga

tro de eller ej, men nu ska jag faktiskt plugga. Resten av kvällen blir väl att se på fameily guy & simpsons OCH playa de sol (köpte igår för bara 60kr). Men det blir väl 2 timmars plugg i alla fall. Hoppas ni får en lite roligare kväll än mej, men här kmr iaf ett playa the sol klipp, köp eller hyr!, den är skitrolig . pusshej


helghelghelg

hej alla! , nu ska jag lägga in lite nya låtar på min ipod (har inte gjort det på 100år) men här får ni lite bilder från min helg :) . ha en bra kväll, ja själv ska man på träning som vanligt.



de första tre är hos Elina, och de andra är påväg hem från mammamia med Isabella (sista bilden är jag så fin på, not!). Mamma mia va jättebra, å jag träffa Sofia där oxå. Nu ska jag ta nåt å äta, P&K!

RSS 2.0