dagar .

de här två dagarna har jag vart med isabella som jag skrivit, för hon kom ju hem från malta. Vi va ute igår kväll å hämtade grejer hos båda våra andra hem (skilda föräldrar ..) och såg på nån film som hette Nyckeln till frihet som handla typ om ett hemskt fängelse där en gubbe fick sitta inne i 40 år fast han va oskyldig å så hände massa. Den va ganska bra. Sen så sov vi i soffan i hennes vardagsrum, men klockan fem på morgonen kom hennes pappa upp och de lät jättemkt och de va inte så skönt. På dan har vi åkt till stan och vi skulle shoppa, men jag hitta inget och hon hitta bara ett linne på tessie.

Imorn då ska jag träffa moa & elina, och då måste jag shoppa. På lördag ska jag träffa ulkar oxå, de va länge sen jag träffa henne.

men nu ska jag gå & dusha , gödbye


söndag

Gud, har typ sett på dhw (asså gud tjatar bara om desperate, värsta beroenda) hela morgonen. Men snart ska jag iaf ut & springa. Sen kommer ju I hem från malta, hoppas de blir varmare då så man kan bada, men jag kommer väl bada ändå.
puss & hej då

 

hej igen

nu är jag tillbaka
Det hände inte så mycket i frankike, men det va skönt såklart. Solade, badade i medelhavet och i poolen, åkte till andra städer, typ cannes, nice m.m och vi va påväg till st tropez men det va alldeles för långa bilköer. Men iland är det skönt att inte göra nånting, bara slappa .

jag har ju tjatat om att jag skull gå på håkan länge nu, och jag gick dit också den trettonde men eftersom jag åkte till rivieran dan efter så han jag ju inte. Ajja, men där va de bäst. Han sjöng typ ramlar, en midsommarnatsdröm, (på den sjöng jag me ashögt) tretton, känn ingen sorg för mig göteborg, kom igen lena, nu kan du få mig så lätt och många fler. De va två låtar jag inte kände igen men jag försökte sjunga med ändå, fas de blev typ bara mummel. Jag va där med Isabella å hennes kompisar va där oxå. I vann 2000g choklad! Blev avis .

Imorn då ska jag träffa Isabella som kommer hem från malta å på tisdag ska jag å Elina shoppa. Vi har alltid kul de gånger vi shoppat, men de e alltid hon som har mest pengar så hon kan köpa skitmkt, men nu ska jag verkligen shoppa på rean iaf.

ska jag lägga ut lite bilder från håkan & frankike å sen göra nåt kul.
puss



hemma igen

n har jag varit i frankike i två veckor, ganska skönt att va hemma faktiskt. Men frankike va sålart bäst. Blev inte så brun som jag ville. Men ska göranåt annat nu på datorn & packa upp lite
hej & puss



lägger upp fler bilder & skriver om håkan och så nån annan gång


håkan hjärta fanny

None

Johnny var Evas hjärtas låga
Han var solen här i dagas
Han var parken här i våras

jag älskar dej, vi ses imorn

hej då

jag åker till franska rivieran på lördag, så kommer inte skriva på två veckor nu.
ha de så bra, jag ska ha de


hej

Har just kommit hem från pauline, jag & moa, elina och sofia va där och såg på film och åt. När de andra hade gått och de va bara hon och jag så såg vi lite på beck, tycker det är ganska tråkigt egentligen men jag såg på det iaf.
I skåne va de skönt, jättefin sandstrand och bröloppet va väl okej, men vi hade middag i 6timmar! Lite långtråkigt men men ..
Imorn ska jag väl mest packa till rivieran på lördag, och på fredag ska jag till håkan med Isabella och så.

men jag har fått sommarlov nu, guuud va skönt asså.

 

skåne & skolavslutning, sofia, pau, elina, moa & mina fötter .


åker snart

ska skriva lite snabbt innan jag ska packa klart, för jag ska till skåne om en halvtimma. Orkar inte sitta i bilen i tre timmar till jönköping i den här värmen!
Igår va jag med Isabella, hon var sjuk som vanligt men vi delade på en ben & jerry, de va gott. Sen spela vi kort och så. Sen idag har jag vart i skolan, vi hade typ nåt soprov i grupp, och jag va med i gruppen där ingen hade pluggat (jag va en av dom) och vi kom sist.
Efter jönköping ska vi åka till skåne då, min kusin gifter sig. Blir väl ganska kul.
Kommer hem igen på söndag, två dar innan skolavslutningen, längtar.
Ha de så bra i stockholm alla, ses på måndag

måndag

imorn ska vi ha picnick, ist för gympa. Ska bli skönt, tänkte bada där (i tanto) men det ska va jättesmutsigt där så jag tror jag inte gör det. Chattar lite just nu, har verkligen inget att göra.

Imorgon är det desperate, har kollat trailern och det verkar såå bra! Hörde förresten att deras kulisser, alltså husen på wisteria lane och studiosarna har brunnit ner! Nu måste ju dom typ bo i nya hus, så dåligt!
snart ska jag plugga lite, har nån form av soprov på torsdag
puss

image60


söndag

har varit med isabella hela helgen. Har badat två gånger, (kaaalllt) spelat kort massor, solat och så. Nu sitter jag här vid datorn och gör ingenting. Vill ha ben & jerry's. Men de ska va billigt, bara 29kr på ica på ons & tors. Ska köpa!
Behöver fortfarande hjälp med hur man fixar egen bakrund och kan ta bort de där bilderna på kläderna här ovanför som det finns på de här temat. En kompis försökte säga hur man gjorde på msn, men det funka inte så skriv kommentar hur!

Nu kollar jag lite på www.hm.com och sett ett par shorts jag tror jag ska köpa ;
image59
men nu ska jag väl gå och se lite på palamentet , som tyvärr säsongens sista .. hej .


RSS 2.0