Min blogg har sugit på sista tiden + att designen är HEMSK. Men jag ska försöka fixa!

FRÅN IDAG..

dålig bild. Men vi åt ben&jerry's i gamla stan, dagen till ära. Jag elina moa & pau

vafan va de där?

söt elina

sen gick jag å Elina hem till mej, såg på bunny nånting hette den. HAHAHHAHA så patetisk så den va rolig.


ELINA IS THE MAN

GRATTIS SÖTNOS!


Se dej för lillebror

typ hej jag lyssnar på den här låten hela tiden när jag pluggar?


Femton!

Jag vet, jag suger på att upptadera! börjar bli som elina nu asså ("I forgot to tell you..").. Men, jag tar en bloggpaus för 134 gången.. Sluta inte läsa, I'll be back, snart!


har fyllt år! Fick massa nice stuff, hade en jättenice födelsedag! I lördags va de, fira med Bella&Moa&Elina (aka janie). Vi va på resturang, sen skräckfilm. Va sjukt kul
Charmigbild..


Fun night med la liga - one (hahahhahaha just kidding..)

hej! just hemkommen från en fun night med Elina (a.k.a jane norman), Moa & Sofia. Först för att fira Sofia som fyllde år igår (GRATTIS IGEN!!) gick vi på café och åt dinner. Sen va vi ute och hade astråkigt, nada to do men sen fick vi fun igen. Jag hade mina 10cm klackar, fan va jag har ont i fossingarna nu. Men jag ska gå härifrån, måla naglarna I think.
imorn fyller jag 15!

Thaimat<3 (eller okej, bara några rätter..)

nu ska jag åka iväg till vasastan å köpa min favoritthai med kokosmjölk i..
I LOVE KOKOSMJÖLK ASSÅ!


Favorit (nr 149, nyinköpt)


Upptaterar med ett tråkigt inlägg. WWOOHO

HEJ, nu upptaterar jag igen. Måste bli bättre, inte för jag tror att mina 100 000 läsare miss me men iaf! Idag har de typ inte hänt nåt, köpt nagellack & varit ute en stund. Ska ut snart igen, innan jag ska träffa Sofia&Moa (&Elina?). Sen ikväll ska jag va med bella en stund. skriver snart igen, lovar! ha en bra dag, puss.


FANNY IS BAAAAACK!

Har inte orkat skriva på ett tag, (har plugg upp över huvudet just nu). Eller okej i förrgår men då skrev pau ist. Dom här dagarna sen sist har jag pluggat en massa, varit i götet med Isabella (ASKUUL!!). Och imorn ska jag på standup med Elin. Ska bli sjukt nice. Och ha spex, kul de me! Bilder kommer! Men jag ska gå till mitt lovely plugg nu. Ha bra, I will be back I promise! nångång..


jag försöker mej på värsta porrblicken

Isabella med sin glass som hon sedan tappa. höhö

spinnrocken va nice


Den enda personen som vill gästblogga hos mej.. PAULINE

Heeeeeeeeeeeej!!!!! Fanny är tråkig och bloggar aldrig så då får jag uppdatera den lite :D. Jag heter Pauline, hade en blogg förut (paaus.blogg.se). Väldigt känd blogg! Typ alla läste den, hade ca femtio tusen besökare per dag. Haha.
Ja, jag och Fanny har i alla fall pluggat lite och lagat thai-mat, mums! Nu börjar idol snart men jag orkar inte kolla. Ska var lite duktig och plugga fast jag orkar inte det heller. Vad roligt jag skriver, ni fårstår väl varför min blogg hade femtio tusen besökare va? :P
Nu ska jag gå och vara social mot Fanny så bye!
Jag skulle lägga in en bild men Fanny den apan förstörde det! ;)





I said it we are


RSS 2.0